2010-10-28

Gammal man och Luleå

Sluta posta massa skit, nope, här kommer ännu ett youtube-klipp. Denna gång är det vår gamla kära vän Keith Morris (Black Flag & Circle Jerks) nya band, OFF. Fyra låtar på fyra härliga minuter.
--------------------------------------
--------------------------------------
Nästa vecka skall jag bila upp till Luleå på egen hand, en 60 mils resa utan musik vore döden. Vad tycker ni att jag skall lyssna under dessa 8-9 timmar?
-------------------------------------
------------------------------------
Nu är de fan dags att inhandla Kylesa - Spiral Shadow, det går inte tråka runt på Spotify längre.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska lyssna på Earthlings? - S/T. Plockade fram den häromdan och den har gått ett par varv på repeat sedan dess. Det bästa med den skivan är att den är en perfekt avvägd mix av lugna låtar och (lugnt) sväng. I min ungdom tyckte jag nog att ett par låtar var lite för sega, men idag uppskattar jag dessa med. Gör sig dock bäst med hörlurar har jag slagit fast!

    Annars tycker jag du bör spisa AC/DC - perfekt bilmusik som funkar perfekt med lite brus från norrländsk motorväg. Highway to hell eller Dirty deeds skulle jag nog satsa på. Du kan låsas att det är 8-track du lyssnar på. Inte många svaga minuter där!

    Blanda ut med lite "kust"-punk (The Vicious, Stefan, Masshysteri) och kanske lite vemod (Isolation Years?) så är du snart framme...

    SvaraRadera
  2. Cult of Luna, självklart. Kör hela senaste skivan rakt igenom!

    SvaraRadera