2010-11-12

T.H, tack för tipset.

------
"-Blommor och punk, jag gillar att blanda töntiga saker och tuffa grejer."
------
Jag har på senare tid upptäckt att jag har väldigt svårt att slökolla på tv, jag följer inga serier och hatar verkligen att kolla på film med reklam under filmens gång. Förr i tiden så kollade jag mycket på MTV, även fast musiken sög så var de plastiska musikvideorna ett trevligt sällskap. Men jag håller fortfarande mitt snitt på ungefär 5 fotboll/hockeymatcher per vecka, i skrivandets stund så väntar jag på nattens NHL-match (Columbus Blue Jackets - Colorado Avalanche). De nattliga matcher med mackor och mjölk är svåra att slå.
------
En klassik skiva som gick varm i Volvon, självklart så var den kopierad till kassett.
------
Jag åkte förbi min gamla fritidsgård idag och insåg att kommunen har beslutat att slå igen stället, jävligt tråkigt. Jag minns när man sprang på discon och drack kopiösa mängder saft och åt chockladbollar. Hade man tur så fick man dansa tryckare i slutet av kvällen, bara för de måste jag bjuda på en gammal godbit.
(grym låt)

2 kommentarer:

  1. Jag skulle säga att Alphaville är på topp 5-listan över band jag lyssnar oftast på. Hela Forever Young skivan är grym och går därmed varm...

    SvaraRadera
  2. Jag kan tyvärr inte hålla med om att Alphaville ligger på topp 5, men Forever Young väcker varma känslor i mitt bröst.

    SvaraRadera