2011-01-04

Triss i...


...tysk crust damp ner i brevlådan igår. En trevlig överraskning som inte var planerad på något sätt, en miss i kommunikationen resulterade i tre suprise skivor.
Lies Feed The Machine - Lies Feed The Machine
November 13TH - Stillstand / Weiter
Krautbomber - Krautbomber
Jag kan inte ge ett rättvist omdöme på vaxen så jag får återkomma vid ett senare tillfälle, men dom verkar svänga. Trevligt!
----
Förra veckan så slog jag till, jag köpte OKEJ-boken. Jag vet faktiskt inte varför men det blev så iallafall. Jag varken prenumererade eller köpte tidningen när det begav sig, men jag bläddrade flitigt i tidningarna när jag besökte mina coola klasskamrater. De som tapetserade sina väggar med posters och klistrade sin skolböcker fulla med band och filmstjärnor. Boken är iallafall grymt underhållande, halvnakna/nakna kändisar, tvivelaktiga fotoarrangemang och härliga kläder, som sagt mycket underhållande.
----
Boney M har nog aldrig spelats inom mina lägenhetsväggar, men jag måste bara tipsa om denna galna youtubevideo. Bobby Farrell är död men hans dans kommer alltid att finnas med oss.

2 kommentarer:

  1. Bara att man får se Mick Tucker naken är värd varje krona, vill du inte köpa boken så bjuder jag på en länk (tyvärr så är den censurerad, sorry). http://medlem.spray.se/nostalgiccorner/hpbimg/tuckernude22.jpg

    SvaraRadera