2010-08-21

Hår

Jag har inte varit hos en frisör på ungefär 9 år, förra veckan så var det ytterst nära att jag tog tag i saken. Men priset på en vanlig hederlig klippning kostar 360 spänn, detta är ju helt galet. Jag minns när jag, brorsan och farsan klippte oss för 100 spänn tillsammans, visst att det är ett några år sedan, men 360 spänn? Saken är ju den att jag har kört en sån kallad fängelsefrisyr de senaste 6 åren och innan detta så hade jag axellångt, med andra ord har jag klippt mig på egen hand. Hur som helst så tog jag och min sambo tag i saken och under denna vecka har jag haft 4 olika frisyrer. Första försöket var att försöka tunna ur och forma mitt Bobby Ewing hår, det fungerade inte som ni kanske förstår. Andra sessionen var helt ok, men jag kunde inte stå för rockabillyfrisyren och jag är inte speciellt sugen på att hälla massa skit i håret. Och igår kväll så krönte vi kvällen med att forma den sista och bästa lösningen på mitt besvärliga hår, en kombination av alla fyra frisyrerna. Jag kände mig nöjd med att ha kvar mina 360 spänn som jag sedan brände på nya vinyler. Det gäller att prioritera, hellre en schysst skiva i backen än en dyr frisyr under mössan.

På lördagar disco-dansar vi till Dean Dirg.

2 kommentarer:

  1. Wörd!

    Jag försöker övertyga min fru att jag minsann aldrig tänker betala för att få mitt hår klippt - något som jag brukar jämställa med att betala någon att klippa naglarna eller borsta tänderna åt en. Har inte klippt mig hos frisör sedan 1994...

    SvaraRadera
  2. Haha, True! Där slog du mig ett gäng år Mike, man skall vara försiktig med att låta andra pyssla alldeles för mycke med ens utseende. Tror inte att jag har gått ifrån en frisör nöjd någon gång, bättre att förstöra på egen hand.

    SvaraRadera